V.I.P. Koruma

Politikacılar, sanatçılar, iş adamları, bilim insanları gibi önemli ve kritik pozisyonda bulunan insanlar, her gün yüzlerce tehdit ve risk faktörü altında hayatlarına devam etmektedir. Tehlikeli durumlarla karşılaşma potansiyeli yüksek olan bu insanların, fiziki ve elektronik güvenlik sistemleri ile yakından korunması gerekmektedir. Ancak kimi zaman bu önemli pozisyonda yer alan kişiler, bireysel özgürlüklerinin kısıtlandığı gerekçesiyle yakın koruma hizmetini geri çevirmektedirler. V.I.P. koruma hizmetlerinde asıl önemli nokta; hizmet alan kişinin, kendisini koruyan kişinin varlığını tehdit unsuru oluşuncaya kadar hissetmemesidir. Yani korunacak kişi, gizli bir güvenlik kalkanı altında tutulmalı ve günlük yaşantısına herhangi bir müdahale ve kısıtlama olmadan devam edebilmelidir.

Kaan Vip Güvenlik A.Ş. olarak sağladığımız V.I.P. koruma hizmetleri kapsamında öncelikle korunacak olan kişiye yönelik tüm tehditleri ve risk unsurlarını analiz ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz analiz neticesinde kişiye özel bir koruma planı geliştirerek bu plan doğrultusunda hareket ediyoruz.

Olası bir tehdit ya da saldırı olayını kolaylıkla bertaraf edebilmek için V.I.P. koruma hizmeti verecek olan personelimizi özenle eğitiyor ve sadece %100 başarı oranına sahip olan personelimizi bu konuda yetkilendiriyoruz.

Bu zorlu görevi üstlenecek olan personelimize; ateşli silahlar, yakın dövüş, ileri sürüş teknikleri, ilk yardım, kalabalık kontrolü, perdeleme, patlayıcı ve kimyasal madde, terör-anti terör, elektronik güvenlik sistemleri operatörlüğü, olay yeri inceleme, halkla ilişkiler, insan anatomisi, savunma ve saldırı taktikleri, toplumsal olaylar gibi konularda disiplinli bir eğitim vererek V.I.P. koruma görevini % 100 başarı oranıyla gerçekleştirmelerini sağlıyoruz.