Site ve Konut Güvenliği

Tarihin başlangıcında bu yana yaşam alanlarının güvenliği, insanlar için büyük önem taşımaktadır. Her yaşam alanı, farklı tehdit unsurları ve dış etkenlerle karşı karşıyadır. Bu yüzden farklı tehdit unsurlarına karşı farklı güvenlik önlemleri alınmalıdır.

Kaan Vip Güvenlik A.Ş. olarak farklı yaşam alanları için farklı koruma planları hazırlıyoruz. Elektronik güvenlik sistemlerimiz ve nitelikli güvenlik personelimizle tüm iç ve dış tehditlere karşı yaşam alanlarınızı titizlikle koruyoruz. Site ve konut gibi yaşam alanlarınızın güvenliği için oluşturulacak olan ekstra güvenlik hizmetlerinin yanı sıra standart olarak aşağıdaki hizmetleri sağlıyoruz.

* Giriş, çıkış kontrolleri: Giriş ve çıkışlarda yer alan bariyerli giriş kapısı ve kontrol noktası ile giriş ve çıkışların denetim altına alınması; teknik servis elemanı, kargo, posta görevlilerinin kimlik kontrolü ve kaydının yapılması, şüpheli paket ve bomba araması gibi prosedürleri kapsamaktadır.

* Koruyucu önlemler: Kapalı devre güvenlik kameralarının izlenmesi, elektronik güvenlik sistemlerinin takibi, otoparklardaki araçların güvenliğinin sağlanması, belirlenen güzergâhlarda devriye ve kontrollerin yapılması gibi prosedürleri kapsamaktadır.

* Misafir protokolü: Site sakinleri haricinde giriş yapmak isteyen kişilerin site sakinlerinin onayı neticesinde içeri alınması, kimlik kontrolü ve kaydının yapılması, ziyaretçilerin kendi park alanlarına park etmelerinin sağlanması gibi prosedürleri kapsamaktadır.